Home Thuis 4 voordelen van travelstof

4 voordelen van travelstof

0
4 voordelen van travelstof

Een opkomende en razend populaire stof die je tegenwoordig veel ziet is de travelstof. Deze stof wordt zowel in onderstukken als bovenstukken gebruikt en wordt gedragen door jong en oud. Wat maakt deze stof dan bijzonder en waarom is het zo gewild op dit moment? In deze blog lees je 4 voordelen van de travelstof en misschien motiveert het je om ook een item te proberen. Ik ben in ieder geval fan van deze fijne stof! 

Makkelijk te combineren

Kleding van travelstof zijn makkelijk te combineren met andere items en kunnen in verschillende stijlen gedragen worden. Draag het bijvoorbeeld casual met sneakers of juist heel zakelijk met hakken. Ik zou aanraden om de broeken van travelstof in de basis kleuren in huis te halen. Hierop kun je namelijk de meeste variatie toepassen. Denk dan aan de zwarte broek travelstof of juist aan een broek travelstof blauw. Hiermee kun je altijd een leuke outfit combineren in jouw favoriete stijl. 

kreukvrij

De travelstof kleding is gemaakt van polyamide. Deze synthetische stof is zeer vormvast en niet statisch. Vocht wordt direct naar buiten getransporteerd en de stof is heel rekbaar door het grote percentage elastaan. Dit alles zorgt ervoor dat de stof altijd mooi in vorm blijft zitten en zelf na een wasbeurts niet zal kreuken. travelstof is makkelijk te wassen en droogt heel snel. Dit is natuurlijk ontzettend handig omdat het scheelt in tijd en kreuk stress verleden tijd zal zijn.   

Comfortabel

Naast de mooie uitstraling van travelstof kleding zit het ook nog eens mega comfortabel. Deze stof voelt aan als een sport legging of broek die door veel mensen, vooral door de enorme stretch, als fijn en lekker wordt gezien. Met de travelstof items kun je er netjes en verzorgd uitzien zonder stijf en oncomfortabel in je kleding te zitten. Een ander voordeel van deze stof is dat het goed ademend en dus luchtig aanvoelt.     

Pillingvrij 

In vergelijking met andere kleding kunnen de items gemaakt van travelstof niet pillen. Dit komt natuurlijk door het uniek materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Het voordeel hiervan is dat deze kledingstukken altijd mooi uit zullen zien en een lange levensduur hebben. Ook zullen de kledingstukken gemaakt van travelstof niet vervagen en zal de kleur dus altijd mooi en goed behouden worden.

 

Bovenstaande voordelen hebben voor mij persoonlijk veel veranderd op het gebied van kledingstijlen. Zowel in onderhoud als in styling zijn met name de travelstof broeken fantastisch. Probeer ook eens een travelstof kledingstuk en je zult zien dan je er snel verliefd op zal worden.