Dassy werkkleding; Ruime keuze en kwalitatief hoogwaardig

Dassy is een merk wat in de benelux een behoorlijk goede positie heeft. Ze leveren hoogwaardige werkkleding. Dassy staan bekend om hun twee kleuren collectie. Voordeel hiervan is dat je als bedrijf de kleur kan kiezen die bij je huisstijl past. Dassy steekt veel energie in goede kwaliteit. Zo hebben ze bij de broeken sterke stiknaden. Zo kunnen ze bij intensief gebruik toch lang mee gaan en zullen ze niet op de naden scheuren. Ook in de sterk functionele kleding hebben ze een ruim assortiment assortiment. Hierbij kun je denken aan Brandvertragende kleding of Multinorm kleding. Ook reflecterende kleding is in voldoende mate beschikbaar. Hoogste tijd om er wat meer over te vertellen in dit blog. Lees snel verder.

De Dassy werkbroek

De werkbroek van Dassy staat ook bekend om zijn prijs/kwaliteit verhouding. De werkbroek is zoals ik hierboven al benoemd heb voorzien van een driedubbel stiknaad. Een uitvinding van Dassy die ervoor zorgt dat de broek op de naden die veel belast worden niet uitscheurt. Voor de verschillende vakgebieden hebben ze ook een geschikte werkbroek. De meeste broeken zijn ook in de twee kleuren variant uitgevoerd. Voor iedere beroepsgroep is de broek zoveel mogelijk funtioneel gemaakt. Denk hierbij aan versterkte knieën en hamerlussen. Andere innovaties die in de werkbroek zitten zijn de mechanische stretch. Deze zorgt ervoor dat de broek een betere pasvorm heeft. Daarnaast zijn de meeste broeken waterafstotend en zijn de kniezakken behandeld met een versterkend materiaal wat ook een innovatie is die alleen zij behandelen. Kortom met betrekking tot de broek is er voor iedere professional in de bouw is er voor ieder wat wils en kom je met Dassy goed uit de voeten.

De Dassy werkjas

Ook bij de werkjas is er veel aandacht besteed aan het draagcomfort en de functionaliteit. Voor in de winter zijn er zeer warme met fleece gevoerde werkjassen. Deze zorgen ervoor dat het zelfs op de hele koude dagen toch nog redelijk comfortabel buiten werken is. Als de temperaturen wat warmer worden zijn er jassen die niet gevoerd zijn met fleece en daardoor perfect geschikt zijn voor temperaturen die er net wat tussenin zitten. Alle jassen zijn met een soort teflon behandeld die ervoor zorgt dat ze zo goed als waterdicht zijn. Om de kou goed buiten de deur te houden zijn de jassen wind en waterdicht. Dit zijn de belangrijkste aspecten namelijk om te zorgen dat je warm blijft.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Verwacht je binnenkort een kindje? Dit moet je doen

Als je binnenkort je eerste kindje verwacht, dan is het een spannende en zware...

Woningontruiming in Den Haag

Een woningontruiming in Den Haag zorgt ervoor dat jij deze vervelende taak uit handen...

Waarom gaan voor een Stromer fiets

Wanneer je bekend bent met elektrische fietsen dan heb je vast wel eens van...

Een goed hotel vinden

Als je op vakantie gaat, is het belangrijk om een goed hotel te hebben...

5 Cadeau Tips voor Moederdag: leuke ideeën om je...

Op zondag 8 mei is het weer Moederdag! De dag om je moeder te...

De vervoersmiddelen van Nederland

Nederland is geen groot land. Daar is iedere inwoner zich bewust van. En toch...

Populaire categorieën

Comments