Home Bedrijf Waarom gaan voor een Stromer fiets

Waarom gaan voor een Stromer fiets

0
Waarom gaan voor een Stromer fiets

Wanneer je bekend bent met elektrische fietsen dan heb je vast wel eens van de Stromer fietsen gehoord. Dat is niet zonder reden, want de Stromer fietsen zijn van de allerbeste kwaliteit. Maar wat is er eigenlijk zo speciaal aan dit merk? En waarom kiezen zoveel mensen hier voor? Daar willen we je in deze blog meer over vertellen, dus lees verder als je meer wilt weten en dat is wel zo prettig om te weten.

Wat maakt Stromer speciaal?

Stromer werkt onder een ‘less-is-more’ imago. Dit is terug te zien aan het strakke uiterlijk van de fietsen. Daarnaast maakt Stromer gebruik van een eigen motorsysteem wat ervoor zorgt dat jij gemakkelijk de weg op kan en lange afstanden kan afleggen. Je zult merken dat een Stromer fiets super comfortabel fietst. Ze zijn namelijk licht en je hoeft zelf maar weinig moeite te doen om vooruit te komen. Daarom kiezen veel mensen ook voor dit merk. Er wordt namelijk optimaal aandacht besteed aan elke fiets en dat is ook goed te merken. Bovendien loopt het merk voorop wat betreft elektrische fietsen. Als jij dus op zoek bent naar een goede speed pedelec waar je jarenlang mee vooruit kan, dan ben je bij Stromer aan het goede adres.

Stromer biedt onderhoud

Het merk Stromer wil bovendien dat klanten mobiel blijven. Elektrische fietsen zijn niet onverwoestbaar en er kan dus soms iets kapot gaan. Stromer ziet het als zijn verantwoordelijkheid om deze problemen zo snel mogelijk voor je op te lossen. Je hoeft het zelf dus niet eens te proberen, want Stromer regelt het zo voor je. Veel mensen vinden deze service perfect en dat is ook een grote reden waarom mensen voor dit merk kiezen. In de tijd dat je fiets wordt gemaakt kun je gebruik maken van een leenfiets. Zo blijf je dus mobiel en kun je alsnog op je bestemmingen komen!

Duurzaamheid staat voorop

Er zijn dus veel redenen om te kiezen voor een Stromer fiets, maar een van de grootste redenen is dat je duurzaam bezig bent. Met een speed pedelec verklein je namelijk je ecologische voetdruk doordat je je CO2 uitstoot vermindert. Je bent dus goed bezig voor je eigen gezondheid én voor het milieu. Maak dus de omschakeling en pak vaker de fiets van Stromer in plaats van de auto. Wil je meer weten over Stromer fietsen? Neem dan contact op met Stromer en ze zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen!