Home Nieuws Tactische tips om kleding te kopen

Tactische tips om kleding te kopen

0
Tactische tips om kleding te kopen

Nu het officieel weer lente is, breekt de tijd voor een garderobe update weer aan. Niets is zo lekker dan allerlei nieuwe, stijlvolle en uitstekende outfits samen te stellen voor die fijne lentedagen. Helaas laat niet iedereen zijn portemonnee zo’n uitgebreide vernieuwing toe. Ik heb zelf ook geen liggende gelden. Wat nou als ik je vertel dat je op tactische wijze alsnog behoorlijk wat nieuwe kleding kunt aanschaffen? Soms moet je alleen weten hoe, waar of wat. Daarom geef ik je vandaag wat tactische tips om kleding te kopen. Met mijn kennis slaag jij gegarandeerd voor een outfit of twee – en dat allemaal binnen jouw budget!

Lang leve SALE

Voor iedere student of volwassene met een specifiek budget voor een shopping spree geldt het volgende: de SALE is je grootste vriend. Er is natuurlijk niet altijd een SALE aan de gang. Dat betekent echter niet dat je soms beter even een week of een maandje kan wachten voordat je los gaat. Ieder jaar zijn er rond dezelfde periodes weer grote uitverkopen aan de gang. Dit gebeurt over het algemeen kort voordat de seizoenen elkaar afwisselen. Winkels en webshops willen op dat moment namelijk zo snel mogelijk van hun overbodige voorraad af. Zodra die voorraad van het afgelopen seizoen weg is, kunnen de spullen voor de aankomende periode ingeslagen worden.

Uitstekende basics

Hierdoor loop je weliswaar figuurlijk ‘schuin’. Zo gaat zomerkleding in de uitverkoop in de herfst. Nu denk je misschien: daar heb ik toch niets aan? Dat is niet helemaal waar. Er zijn altijd een aantal items die je stiekem het hele jaar door kunt dragen. Denk bijvoorbeeld aan een goede sweater of een comfortabele vest. Ook stijlvolle t-shirts van de zomermaanden kun je langer dragen. Je werkt in de herfst of winter waarschijnlijk toch met laagjes over laagjes. Een t-shirt is dan altijd mooi meegenomen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor schoenen. Zo heb ik laatst nog Nubikk dames schoenen gescoord voor een appel en een ei. Nubikk dames sneakers zijn normaal schoeisel dat ver buiten mijn budget ligt. Dankzij de SALE kan ik nu eindelijk eens genieten van de uitstekende kwaliteit van Nubikk dames sneakers!

Goed voorbereid jagen

Online shoppen is heerlijk! Ik merk alleen aan mezelf dat ik mijn budget sneller uit ogen verlies. Webshops hebben namelijk regelmatig zo’n knop met ‘achteraf betalen’. Dat is stiekem best gevaarlijk. Natuurlijk laat ik me van tijd tot tijd lekker verleiden door al dat moois online. Mijn Nubikk dames sneakers zijn daar een goed voorbeeld van. Wanneer ik echt toe ben aan een shopping spree, dan zorg ik dat ik goed voorbereid op jacht kan gaan. Zo reken ik van tevoren uit hoeveel ik te besteden heb. Vervolgens maak ik de beslissing of ik alles zelf bijhoud of simpelweg het bedrag pin. Met cash is de kans dat je over je budget heen gaat namelijk aanzienlijk kleiner.

Met deze tactische tips ben jij nu helemaal klaar om veel kleding voor weinig te scoren!