Home Nieuws Heb jij ook al alle series en films op Netflix gezien?

Heb jij ook al alle series en films op Netflix gezien?

0
Heb jij ook al alle series en films op Netflix gezien?

Momenteel volg ik een visagie opleiding en werk ik parttime voor een beautysalon. Doordat ik een druk leven leidt, kan ik enorm genieten van mijn vrije tijd. In mijn vrije tijd houd ik mij het liefst bezig met make-up en kijk ik graag naar series en films op Netflix. Netflix is over de hele wereld enorm populair. Op Netflix zijn ontzettend veel verschillende series en films te vinden. In het weekend kijk ik graag  samen met vrienden een serie of een film. Echter hebben we wel vaak moeite om een nieuwe serie of film te kiezen, want er is altijd wel iemand die hem al gezien heeft. Soms zijn we zelfs langer bezig met het kiezen van een film dan dat de film daadwerkelijk duurt. Daarom zijn we samen op zoek gegaan naar een manier om ook series en films te kunnen kijken die alleen beschikbaar zijn in andere landen.

Geografische blokkades

Elk land heeft een verschillend aanbod wat betreft de content van Netflix. Dat komt doordat een mediabedrijf zoals Netflix niet in elk land over dezelfde rechten beschikt voor haar series en films. Daardoor is Netflix genoodzaakt om per land strenge regels op te stellen. Ze hanteren simpel gezegd geografische blokkades. Dat is de reden waarom je in Nederland alleen series en films kunt bekijken die voor Nederland zijn vrijgegeven. Je zult ook vast wel is gehoord hebben dat Amerikanen andere series en films kunnen bekijken dan wij hier in Nederland. Voor ons is het eigenlijk onmogelijk om het Amerikaanse aanbod te bekijken. En dat terwijl het aanbod van Netflix in Amerika wel drie keer zo groot is als in Nederland. Desondanks hebben wij een manier gevonden om toch vanuit Nederland het Amerikaanse aanbod te bekijken.

Zo kun je toegang krijgen tot meer series en films

Wanneer je gebruik gaat maken van een VPN kun je toegang krijgen tot het Amerikaanse aanbod van Netflix. De afkorting VPN staat voor Virtual Private Network. Als je vanaf je computer verbinding maakt met een VPN wordt je via een server doorverwezen naar de website waarnaar je op zoek was. Daardoor is je eigen ip-adres niet meer te achterhalen en kan het lijken alsof je in Amerika gevestigd bent. Nu zal je natuurlijk denken van wat is de best VPN for Netflix en welke zou ik moeten gebruiken. Nou, er zijn een aantal verschillende providers waaruit je kunt kiezen. Ik raad je aan om deze verschillende aanbieders te vergelijken. Ook kan het lezen van een VPN review je helpen bij het maken van de juiste keuze.