Een stapelbed is een bed dat handig is en heel veel plezier brengt!

Een stapelbed is het bed waar je enorm veel plezier uit haalt. Je hebt ze natuurlijk in alle soorten en maten, maar hoe geweldig is het dat je ook nog eens met z’n tweeën of drieën in een bed kan liggen zonder dat je last van elkaar hebt? Is dat niet geweldig? Een stapelbed kan trouwens op vele manier ook handig zijn, denk bijvoorbeeld aan ruimtebesparing, in plaats van in de breedte ga je de hoogte in!

Een stapelbed met veel verschillende hoogtes en vormen

Stapelbedden zijn er in veel vormen. Hierdoor heb je bedden voor meer dan twee personen. Zo kan een stapelbed boven een tweepersoonsbed zijn en onder een eenpersoonsbed. Dit kan natuurlijk ook andersom, dan is er een eenpersoonsbed onderaan en een tweepersoonsbed bovenaan. Natuurlijk kan het ook zijn als een tweepersoonsbed boven en een tweepersoonsbed onder. Dan heb je gewoon een stapelbed voor vier personen! Natuurlijk zijn er ook bedden die nog verder de hoogte in gaan, denk dan aan een bed die driehoog is. Er slapen dan drie mensen boven elkaar, dit zie je vaak op slaapzalen in bijvoorbeeld hostels.

Stapelbedden kan je op allerlei manieren aankleden. Zo kan er van elk bed een eigen hutje gemaakt worden. Dit wordt dan bijvoorbeeld afgesloten door gordijntjes, zo kan iedereen zich terugtrekken wanneer hij of zij dat wilt. Je kan er natuurlijk ook een glijbaan bij maken, dan heb je er ook minder moeite mee om uit bed te komen. Zo kan je van je eigen slaapkamer en bed een heel speelparadijs maken.

Een stapelbed, dat zorgt voor extra plezier!

Niets is leuker als kind dan een bed te delen met je broer of zus. Zo kan je in de avond in bed nog even de laatste geheimen uitwisselen voor het slapen gaan. Natuurlijk heb je samen een enorme kamer over, waar je heerlijk al het speelgoed kan uitstallen en alle ruimte hebt om te spelen.

Het is natuurlijk ook super leuk dat je bovenin kan slapen. Zo kan je bovenin je bed een eigen hut maken! wanneer je broer of zus ook bovenin wil slapen kan je gewoon af en toe omwisselen van plek. En mocht iemand het niet leuk vinden om bovenin te slapen, alleen maar meer mazzel! Dan kan je heerlijk bovenin kruipen. Een ander voordeel is, dat wanneer je onderin een tweepersoonsbed hebt, dat je heel makkelijk een logeetje kan hebben. Geen gezeur met een extra matras ect., het logeetje kan er gewoon bij in kruipen. Hoe fijn is dat!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Verwacht je binnenkort een kindje? Dit moet je doen

Als je binnenkort je eerste kindje verwacht, dan is het een spannende en zware...

Woningontruiming in Den Haag

Een woningontruiming in Den Haag zorgt ervoor dat jij deze vervelende taak uit handen...

Waarom gaan voor een Stromer fiets

Wanneer je bekend bent met elektrische fietsen dan heb je vast wel eens van...

Een goed hotel vinden

Als je op vakantie gaat, is het belangrijk om een goed hotel te hebben...

5 Cadeau Tips voor Moederdag: leuke ideeën om je...

Op zondag 8 mei is het weer Moederdag! De dag om je moeder te...

De vervoersmiddelen van Nederland

Nederland is geen groot land. Daar is iedere inwoner zich bewust van. En toch...

Populaire categorieën

Comments