Meer veiligheid op de werkvloer dankzij VCA basis halen

Wanneer je een werknemer bent in bijvoorbeeld de schoonmaakbranche moet je veel met gevaarlijke schoonmaakmiddelen werken. Of wanneer je in de bouw werkt, is dat ook niet zonder risico, want je moet regelmatig op hoogwerkers staan. Denk tevens aan de petrochemische industrie waar je ook veel met giftige stoffen te maken hebt. Als werknemer vind je het dan natuurlijk belangrijk dat jouw werkgever van alle wetten en regels omtrent veiligheid op de hoogte is zodat je lekker rustig en met een goed gevoel kunt werken. Mocht er iets fout gaan dan dient jouw werkgever het gevaar meteen te kunnen herkennen en in te kunnen grijpen. Er is een speciaal diploma, het VCA diploma dat werkgevers alle wetten en regels leert die nodig zijn voor veiligheid, gezondheid en een goed milieu op de werkvloer. Dit diploma kunnen werkgevers in één dag halen.

VCA basis voor werkgevers

Ben jij een werkgever? Dan wil jij je werknemers natuurlijk een zo veilig mogelijke werksfeer bieden. Je kunt dan het VCA basis diploma gaan behalen. Dat kan op diverse plekken in Nederland. Je kunt eerst een e-learning programma thuis volgen waar je al veel informatie kunt lezen. Zo ben je goed voorbereid. Je doet eerst een cursus en op de dag zelf kun je het examen afleggen voor het VCA basis diploma; het examen bestaat uit meerdere onderdelen. Dit diploma is trouwens verplicht voor alle VCA-gecertificeerde branches, zoals de meubelbranche, groenvoorziening en scheepsbouw. Wil jij als werkgever ook het VCA basis halen? Een dagcursus en een examen kosten samen 200 euro. Het duurt 7,5 uur. De koffie en thee staan klaar, en tevens kun je op zo'n dag gezellig netwerken met anderen.

Snel je diploma

Je diploma behaal je al binnen een dag (als je geen herexamen hoeft te doen, hetgeen overigens gratis is indien je eerst het e-learningprogramma thuis gevolgd hebt). In1keerVCA brengt ook nog een leuke verrassing met zich mee! Je krijgt een taart indien je bij het eerste examen geen fouten gemaakt hebt. De cursussen worden gegeven door ervaren instructeurs, waar je veel van opsteekt. Als je de VCA-cursusdag bezoekt zul je veel dingen leren. Bijvoorbeeld allerlei wetten omtrent veiligheid, maar ook over het voorkomen van risico's op de werkvloer. Zoals het het voorkomen van uitglijden op het werk, en het verantwoord omgaan met gevaarlijke middelen. Tevens leer je van alles over werkvergunningen. In1keerVCA zorgt er dus voor dat jij een mooi diploma in handen hebt, het VCA basis, dat niet alleen jouzelf een veiliger gevoel zal geven maar ook je werknemers.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Waar kun je een kleding van kwaliteit aanschaffen?

Het is voor eenieder in Nederland belangrijk om kwalitatieve kledingstukken te dragen. Kleding van...

Beleggen: tips voor beginners

Wil je gaan beginnen met beleggen? Dat is een heel goede keuze! Beleggen kan...

De leukste kraamcadeaus bij de geboorte van een baby

De komst van een nieuwe baby is altijd een speciale tijd, en het is...

Geef in december een kerstgeschenk aan het personeel

Het is voor een bedrijf aan te raden om het personeel in de laatste...

Tuinsets voor de zomer: wat je moet weten

De zomer komt eraan, en dat betekent dat het tijd is om te genieten...

Wat is epoxyhars en wat kan je ermee?

Epoxy is een vloeibare substantie die uithardt tot zeer harde, krasvaste kunststof. Je kunt...

Populaire categorie├źn

Comments