Home Nieuws Carsharing Utrecht is er voor iedereen

Carsharing Utrecht is er voor iedereen

0
Carsharing Utrecht is er voor iedereen

Utrecht is een echte studentenstad. Dit houdt in dat de stad, bijna, altijd druk is en dat het er vooral wemelt van de fietsen. Maar ook studenten hebben wel eens een auto nodig. Al is het alleen maar om de was in het weekend naar huis te brengen en een verse voorraad boodschappen mee terug te nemen. Het is voor studenten in Utrecht bijna niet te doen om een eigen auto te hebben. Je moet dan namelijk niet alleen een auto aanschaffen, er komen ook nog diverse (maandelijkse) kosten bij: verzekeringen, wegenbelasting en natuurlijk de parkeerkosten en het onderhoud van de auto. Het is dan een beter idee om gebruik te maken van een deelauto via Carsharing Utrecht van Greenwheels.

Carsharing Utrecht is er voor iedereen

Niet alleen studenten kunnen gebruik maken van Carsharing Utrecht van Greenwheels. Iedereen met een geldig rijbewijs en een smartphone heeft die mogelijkheid. Je hoeft alleen een app te downloaden en wat gegevens in te vullen. Door gebruik te maken van de deelauto's, ben je niet alleen vriendelijk voor je eigen portemonnee, maar je werkt ook mee aan een beter milieu. Iedere deelauto kan tot maar liefst 11 andere auto's vervangen. Ook pak je de auto veel meer bewust op het moment dat je gebruik maakt van een deelauto. Je zult je misschien toch bedenken en op de fiets stappen.

Waarom zou je kiezen voor een deelauto?

Je kunt met Carsharing Utrecht op ieder gewenst moment van de dag een auto huren. Je hoeft daar niet voor te reizen, de auto staat gewoon bij jou in de buurt geparkeerd. Het is dus heel gemakkelijk om gebruik te maken van Carsharing Utrecht. Het enige dat je moet doen is de tijd waarop jij de auto wilt gebruiken op tijd reserveren. Maakt het je niet uit hoe laat je boodschappen gaat doen, dan kun je last-minute reserveren. Wil je een weekendje weg? Dan is het wel verstandig om de auto ruim op tijd te reserveren. Er kan immers iemand in de buurt de auto reserveren.

Geen gedoe met kleine lettertjes

Natuurlijk is het verstandig om alle gebruiksvoorwaarden goed door te lezen. Maar je zult daar geen kleine lettertjes in vinden. Geen onverwachte kosten, geen nare verrassingen. Alles is inbegrepen bij de prijs en die is direct duidelijk in de app. Het enige dat je zelf zult moeten betalen is het parkeren op een andere plek dan de aangewezen vaste parkeerplaats en natuurlijk eventuele boetes.