Home Thuis Betontegels, dé tegels voor een droomtuin

Betontegels, dé tegels voor een droomtuin

0
Betontegels, dé tegels voor een droomtuin

Betontegels voor moderne tuinen

De tegels die je in je tuin plaatst maken de sfeer. Wanneer je tuin is voorzien van natuursteen in bruine tinten geeft dit een totaal andere sfeer af dan een tuin met betontegels. De meubels die je in je tuin plaatst en de plantjes die je plant maken samen jouw tuin tot een geheel. Voor een moderne tuin met grijstinten en een rustgevende look kies je voor de betontegels. Wil je jouw tuin ook verbouwen en er je droomtuin van maken? Zorg er dan voor dat je de juiste tegels, meubels en kleuren met elkaar combineert.

Natuursteentegels, keramische tegels of betontegels?

Het kiezen van de juiste tegels kan erg lastig zijn. Om toch een keuze te maken zonder erg lang na te denken, moet je een idee in je hoofd nemen. Wil je bijvoorbeeld een tuin met een moderne look en feel dan zijn betontegels waarschijnlijk de beste keuze. Ga je liever voor het gevoel van een buitenlandse tuin dan zijn natuursteen tegels ideaal voor jou. Keramische tegels passen eigenlijk in elke tuin wel goed. Of je nu voor een relaxte, kleurrijke of een strakke tuin gaat. Met de keramische tuintegels zit je eigenlijk altijd wel goed. Betontegels en natuursteentegels geven echter wel een bepaalde uitstraling aan je tuin.

Een tuin met betontegels

Wil je een tuin met betontegels dan zal de tuin er in de meeste gevallen strak en modern uit zien. toch hoef je met betontegels niet per se voor een moderne tuin te gaan. Door veel kleur en de juiste meubels toe te voegen, kun je van jouw tuin met betontegels alsnog een vintage tuin maken. Tegels van beton  zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Tegels van beton zijn anders dan mensen vaak denken niet altijd in donkere kleuren. De tegels kunnen ook een bruine, zandkleurige of iets turquoise kleur hebben.

De voordelen

Er zijn naast de tegels nog meer dingen voor in de tuin die gemaakt zijn van betonsteen. Over het algemeen is de prijs-kwaliteitsverhouding van dit materiaal erg goed. Wanneer je de tuin inricht met betonsteen zal je alleen waar voor je geld krijgen.

Meubels voor in je tuin

Welk van de bovengenoemde tegels je ook van plan bent om in je tuin te laten plaatsen. De tuin wordt pas echt een gezellige plek als je de juiste meubels, leuke plantjes en bijpassende kleuren gebruikt. Kun jij ook niet wachten om van jouw tuin een droomtuin te maken ? Zorg er dan voor dat je goede keuzes maakt wat de tegels betreft.