Home Featured Schoenentrends lente/zomer 2021

Schoenentrends lente/zomer 2021

0
Schoenentrends lente/zomer 2021

De temperaturen stijgen langzaam maar zeker wat en het zonnetje laat zich weer iets vaker zien, en dat betekent: tijd voor de lente en de zomer! Iets waar de meeste van ons altijd erg naar uitkijken. Klaar met de donkere, winterse dagen en helemaal klaar voor mooie rokjes, jurkjes en open schoentjes. Maar deze zomer wil jij er natuurlijk ook weer helemaal tip top bij lopen. En daarom is het belangrijk om de laatste trends goed in de gaten te houden. Hier alvast de laatste trends wat betreft schoenen op een rijtje voor jou! Ben je er klaar voor?!

Spelen met materialen

Deze zomer is vlechtwerk een hit! En dan heb ik het niet zozeer over mooie ingevlochten kapsels, wat wel echt tof zou matchen met je vlechtwerkschoenen, maar over schoenen van gevlochten materialen als leer, suède, riet en touw. Deze zomer gaan we veel vlechtwerk zien bij enkellaarsjes, espadrilles, sandalen, slippers en zelfs tassen. De volgende trend valt ook niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Bij deze trend staat less is more centraal. Verschillende materialen, kleuren en prints worden door elkaar gebruikt in één schoen. Zo is een combinatie van leer, suède, mesh en nylon en verschillende kleuren, glitterstukken en metalen details de trend niet vreemd. Kortom, een feestje aan je voeten. Met deze leuke sneakertrend vrolijk je elke outfit op. Voor deze leuke sneakers kan je is kijken bij Schoenen gabor.  

Kleuren

Na de (winter)witte sneakers en laarsjes zien we deze zomer iets nieuws, namelijk zomers beige. Zomers beige is een mix van gebroken wit, crème en camel. De ene variant is wat warmer en neigt meer naar camel, de ander is wat koeler en neigt naar gebroken wit, maar de verzamelnaam is zomers beige. Je ziet de kleur voornamelijk terug bij Chelsea boots, enkellaarzen, maar ook bij andere zomerse boots, sneakers en sandalen. Combineer deze schoen met een compleet beige of witte outfit en je bent helemaal klaar voor een zomers dagje op het strand! Een andere trend die je misschien al wel kunt verwachten zijn de chunky sandals. Waar we afgelopen winter al de chunky boots en chunky sneakers voorbij zagen komen wordt dit nu ook door getrokken in zomerse items. Deze zomer kan je dus ook over straat met chunky sandalen of chunky slippers. Ze zien er niet alleen stoer uit, ze zitten namelijk ook nog is heerlijk! De sandalen of slippers zijn vaak ook voorzien van brede banden wat ze extra comfy maken. Kijk eens bij Waldlaufer voor deze trendy sandalen.