Online bestellen

Waar veel winkels/bedrijven door alle corona maatregelen ten onder gaan hebben webshops juist de tijd van hun leven. Omdat het nu vaak onverantwoord is om uitgebreid te gaan shoppen worden er veel meer aankopen online gedaan. En dat is ook te merken bij pakketbezorgers zoals Post NL en DHL. Hun lopen de benen uit hun lijf om iedereen zijn pakketje op tijd te overhandigen. Zeker nu we richting de kerst gaan kan het soms zo zijn dat jouw pakketje wat langer onderweg is dan dat je gewend bent. Maar alles is beter dan in een drukke winkel je kerstinkopen doen. Daar wordt niemand beter van en is ook niet goed voor de verbetering van het Covid 19 virus.

Voordelen

De voordelen van een online webshop naast een fysieke winkel zijn eindeloos. In 2017 bedroeg de omzet van Nederlandse webwinkels die producten en/of diensten verkochten bijvoorbeeld 22,5 miljard euro, een groei van 13 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Ook het aantal aankopen dat gedaan wordt met mobiele apparaten zoals smartphones en tablets groeit. Het opstarten van een succesvolle webshop is wel iets dat je niet zomaar even doet. Het is dan ook verstandig om duidelijk in kaart te brengen wat je wil voordat je overgaat tot het lanceren en uitbaten van een webshop. Als je webwinkel eenmaal online staat, is het tijd om een goed marketing bedrijf in te schakelen! Je wilt de mensen namelijk wel attent maken op je nieuwe webshop! Door online marketing serieus te nemen, kan de combinatie fysieke winkel-webshop uitgroeien tot waar succes!

Soorten webshops

Iedereen kent natuurlijk wel de bekende websites zoals bol.com of whekamp.nl. Maar je kan online meer krijgen dan je denkt! Ook hebben heel veel fysieke kleding winkels een webshop. Door middel van productfoto’s en omschrijvingen kan jij dan goed kijken welk product jij mooi vindt en denkt dat bij jou past. Zo kan je dus grote maten kleding of Grote maten jurken ook eenvoudig online bestellen! En past het toch niet? Dan kan je het altijd weer retourneren. Ook voor verzorgingsproducten en medicijnen kan je online terecht. Denk bijvoorbeeld aan het Kruidvat of Etos. Net zoals in de winkels hebben zij ook hele goede aanbiedingen online. Maar niet alleen voor je shampoo of gezicht crème kan je online terecht. Sinds alle restaurants dicht zijn kan je ook veel eten bestellen online. Restaurants die normaal niet aan bezorgen of afhalen deden hebben dit nu wel ingesteld om alsnog wat omzet te krijgen.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Op zoek naar de juiste powerkite 

Een powerkite is ideaal om op verschillende plaatsen heerlijk te vliegeren. Een powerkite is...

Een ideale winter outfit voor heren!

2021 komt er alweer bijna aan! Alhoewel we ons al even in de winter...

Santral RVS dispensers voor een stijlvolle uitstraling 

Je sanitaire ruimte verdient wel wat extra aandacht. Kies je voor een stijlvolle uitstraling?...

Je passie achterna

Er kwam mij laatst een verhaal ter oren welke te leuk is om niet...

Hoe afvallen op een gezonde manier?

Wil jij graag afvallen? Dan weet je waarschijnlijk dat het niet makkelijk is. Vooral...

Online bestellen

Waar veel winkels/bedrijven door alle corona maatregelen ten onder gaan hebben webshops juist de...

Populaire categorieën

Comments