Home Online Dit merk moet ik gewoon even met je delen

Dit merk moet ik gewoon even met je delen

0
Dit merk moet ik gewoon even met je delen

Designers zijn er veel, maar lang niet elk merk heeft een hele beleving die je speciaal doet voelen. Mijn favoriete merk is er een die dat wel doet. Niet alleen bij mij wekt het merk een compleet gevoel op, maar ook bij anderen. En wat het nog mooier maakt is dat je niet alleen kleding en accessoires kunt vinden, maar ook make-up en geuren. Heb jij al een favoriete designer? De kans is groot dat je deze straks inruilt voor het merk waar ik je zo meer over vertel. Ik heb zelf al een hele collectie aan dingen van dit merk en mijn ervaringen wil ik graag met je delen.

Schoenen en kleding

Je hebt het net al kunnen lezen, want dit merk heeft echt alles voor de fashionlovers onder ons. Alleen heb ik het nog even spannend gehouden en de naam niet genoemd, maar ik zal je van de spanning verlossen. Givenchy is namelijk helemaal mijn ding. Ik begon nog niet zo heel lang geleden met mijn eerste trui van het merk. Ik had mijn oog er al even op, maar het geld er niet meteen voor.  Op het moment dat ik het had gekocht en merkte dat de trui niet alleen mooi maar ook van goede kwaliteit was, werd ik verslaafd. Kort na de trui volgden namelijk de bekende zomerlaarsjes en wilde ik alles van Givenchy uitproberen.

Niet te veel

Het mooie aan dit merk is dat het niet heel opvallend is. Er word in de kleding en tassen niet veel logo getoond. Dit zie je bij andere designers wel heel vaak. De tassen van Givenchy die ik bezit zijn bijvoorbeeld in een effen kleur. De merknaam staat er op, maar verder is de buitenkant heel subtiel en dat straalt iets uit. Ondanks dit kun je een tas van het merk van een afstandje herkennen (kan ook komen doordat ik een kenner ben).

Make-up en parfum

In een warenhuis liep ik gewoon wat rond te snuffelen en kwam ik langs de counter van Givenchy. De lipsticks zien er uit alsof ze elke vrouw zullen laten stralen, highlighters idem dito en dan hebben we het niet eens over mascara. Zelf heb ik nogal korte wimpers, maar met de ‘noir’ mascara van het merk lijkt het net of ook ik lange, gekrulde wimpers heb. De l’ Interdit parfum is er een die je in ieder geval geroken moet hebben. Dus of je nu een echt schoenen mens bent, van accessoires houdt, voor de make-up of de parfums gaat, Givenchy is het merk! Met een paar items van het merk in je collectie kom je gegarandeerd altijd stijlvol voor de dag.