Home Nieuws Schleich paarden zijn meer dan alleen speelgoed

Schleich paarden zijn meer dan alleen speelgoed

0
Schleich paarden zijn meer dan alleen speelgoed

Wanneer je op zoek bent naar écht mooi speelgoed, dan kom je al snel uit bij Schleich. Dit Duitse merk is niet alleen schitterend om te zien, het is ook nog eens erg duurzaam. Je vindt hier niet alleen schitterende Schleich paarden en accessoires, maar ook allerlei andere diersoorten. Wanneer je eens goed kijkt naar de Schleich paarden, dan zie je dat deze schitterend en natuurgetrouw zijn gemaakt. Dat geldt ook voor de accessoires die bij de Schleich paarden horen. De stallen, boxen, trailers en ruiters passen allemaal mooi bij elkaar. Zo mooi dat het bijna zonde is om je kind ermee te laten spelen!

Schleich paarden zijn er in verschillende rassen

Je kunt met Schleich paarden dus jouw eigen ideale manege nabootsen. Of je nu gek bent op Friese paarden of op Tinkers, ze zijn allemaal op schaal gemaakt zodat ze goed bij elkaar passen. Het is wel even opletten wanneer je een halster wilt kopen. Zorg dan dat je het halster voor het juiste paard kiest. Schleich paarden heeft zo'n uitgebreid assortiment, daar krijg je nooit genoeg van. Het is mooi speelgoed voor paardenmeisjes en jongetjes, maar het is ook schitterend voor volwassenen die graag een mooie verzameling willen aanleggen. Schleich paarden komen steeds weer met iets nieuws!

Ben je meer van de dinosauriërs?

Ook dan kun je bij Schleich terecht. Dino's in alle soorten en maten, met een kleine beschrijving erbij op de website. Je bestelt alle dieren, of ze nu fictief zijn of nagebootst van echte dieren, gemakkelijk online. Je hebt dan al voor niet veel geld een schitterende miniatuur in huis. Om mee te spelen, om over te leren of zelfs om een spreekbeurt op school over te geven. Je kunt de verschillende diersoorten vredig naast elkaar laten leven of er verschillende parken voor maken. Wat je er ook mee doet, ieder dier van Schleich is een genot om naar te kijken.

En wat denk je van fantasy?

Veel kinderen, maar ook volwassenen zijn fantasy enthousiastelingen. Zij leven graag in een sprookjeswereld met eenhoorns en vliegende paarden in allerlei kleuren. Ook dan ben je bij Schleich aan het juiste adres. Je vindt hier een complete fantasy-afdeling en daar kijk je je ogen uit! Of je nu gaat voor een multicolor eenhoorn of een eenhoorn veulen, je vindt hier precies wat je zoekt. In tegenstelling tot wat je zou denken zijn de miniaturen van Schleich goed te betalen. Dat maakt de hobby nog een stukje leuker!