Home Nieuws De vervoersmiddelen van Nederland

De vervoersmiddelen van Nederland

0
De vervoersmiddelen van Nederland

Nederland is geen groot land. Daar is iedere inwoner zich bewust van. En toch hebben we het voor onszelf nog makkelijker gemaakt om rond te reizen door alle vervoersmiddelen die dit land rijk is. In deze blog vertel ik je over deze vervoersmiddelen. Wat past het beste voor welke situatie en voor jou persoonlijk? Lees je mee?

Slim met het openbaar vervoer

Allereerst het OV. Als je op vakantie gaat is het vaak maar afwachten of je met het openbaar vervoer kan reizen. In Nederland rijdt de boel heel de dag en zeven dagen per week. De dienstregeling is zeer vast en ondanks dat we veel zeuren over het OV hebben we er weinig echt over te klagen. Voor de lange afstanden is het heel handig dus, maar het kan ook behoorlijk duur zijn.

Op de trappers

Voor de korte afstanden is Nederland hét fietsland. Bijna iedere Nederlander heeft wel een fiets. In een stad ben je overal zo en het maakt je flexibel. Zowel omdat je fiets overal tussendoor kan, maar ook omdat je niet afhankelijk bent van de tijden van het OV. Zelfs als je iets verder weg moet en het weer mooi is, kan je dat meestal op de fiets doen.

Een eigen wagen

Het meest comfortabele is natuurlijk een eigen wagen. Daarmee word je voor de deur opgehaald en ook weer afgezet en je hebt zelf in de hand wanneer je vertrekt. Maar een eigen wagen kopen is best een hele aanschaf. Niet iedereen heeft dat geld zomaar liggen.

Nieuw of tweedehands

Je kan ervoor kiezen om een nieuw exemplaar te kopen of te lenen maar je kan ook voor een tweedehands model gaan. Stel voor je gaat zoeken een lijstje met eisen samen en kijk of er auto’s aangeboden die binnen die criteria passen. Is dat niet zo, probeer je lijst dan bij te stellen. Zelfs als je al een auto hebt, is het misschien nu tijd om die te vervangen.

Weg met je oude barrel

Je kan dan misschien nog best wat geld krijgen voor je oude auto. Verkoop auto en steek de extra centen in je zak of bij de aankoop van een nieuwe wagen. Bij OSW.nl helpen ze je graag bij de verkoop van je auto. Je biedt de auto via hen aan en zij zoeken naar eventuele kopers. Zo ben je er snel af en heb je er zelf amper omkijken naar. Ideaal en je kan zo weer de weg op!