Home Nieuws Een container huren is een prima plan

Een container huren is een prima plan

0
Een container huren is een prima plan

Soms is een container huren echt de beste oplossing die je je kunt voorstellen. Maar je denkt daar niet altijd aan. Want zeg nou zelf, je hebt een container in de tuin staan, of bij de flat waar je woont. Waarom zou je dan nog een extra container huren? Nou, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen. Het zal je verbazen hoeveel troep je tegenkomt als je eenmaal begint met inpakken van de dozen. Oude meuk die je nooit meer gaat gebruiken. In veel gevallen kun je de kringloopwinkel of een vriendin nog wel verblijden, maar soms is oud ook gewoon áf. Een container huren is dan een prima optie.
Container huren

Een container huren hoeft niet duur te zijn

Wanneer je gaat verhuizen en dus opruimen, heb je gewoon wat extra stortruimte nodig voor je afval. Het is dan fijn om te weten dat een container huren echt niet duur hoeft te zijn. Want je hebt heus niet altijd zo’n joekel van een container nodig. Soms kun je prima toe met een extra rolcontainer of een maatje groter op wielen. Deze containers kun je wel gewoon in huis kwijt, ze passen prima door de deuropening. En dat is natuurlijk handig. Dan hoef je niet telkens naar buiten om je troep te storten én je voorkomt dat je buren ook ineens een grote opruiming gaan houden (en jouw container daarvoor gebruiken).

Een grote container huren kan natuurlijk ook

Wanneer je echt aan het uitruimen bent, heb je soms niet genoeg aan een kleine container. Een grote container huren is dan ook zeker een optie. Want wanneer je een heel huis moet uitruimen, bijvoorbeeld na een overlijden of een verhuizing naar een verpleeg- of verzorgingshuis, dan heb je wel meer ruimte nodig. Je kunt dan verschillende soorten grotere containers huren. Het meest ideaal is dan een héle grote container huren voor meubels en andere huishoudelijke spullen. En dan het liefst met een deur die goed afgesloten kan worden.

Een container huren helpt mee aan een beter milieu

Een container huren zorgt ervoor dat er minder troep terecht komt in het milieu. Want doordat afval gescheiden moet worden ingezameld, is een container voor een verhuurbedrijf een bron van grondstoffen voor nieuwe spullen. Dit is een stuk beter voor het milieu omdat er nu geen nieuwe grondstoffen geproduceerd hoeven te worden. Zo worden er al parkbankjes gemaakt van melk- en sappakken en kun je in bielzen oud plastic herkennen.